In mijn werk als pedagoog en coach merkte ik dat ik soms graag een hulpmiddel gebruik om met kinderen en tieners in gesprek te gaan. Ondanks dat er al een behoorlijk assortiment aan spellen te krijgen is, miste ik een associatiekaartenspel met foto’s die kinderen en tieners aanspreken. Ik besloot toen mijn eigen spel te maken. Dat is het spel Fantastische Foto’s geworden.

Het spel Fantastische Foto’s voor kinderen en tieners bestaat uit 52 verschillende foto’s. De kaarten kunnen o.a. gebruikt worden in het onderwijs, bij kinder- en tienercoaching en in gezinnen. De foto’s nodigen uit tot associaties en gesprekken over allerlei uiteenlopende onderwerpen.

Het spel bevat zes spelsuggesties in het doosje. Op de bijbehorende website wilde ik de gelegenheid geven om aanvullende spelsuggesties te doen. Ik geloof namelijk dat er veel meer mogelijkheden met het spel zijn, dan ik zelf kan bedenken. Kijk hier om te zien welke suggesties ik van anderen heb gekregen.

Dat ik niet de enige ben die het een leuk en bruikbaar spel vind, blijkt wel uit de leuke reacties die ik heb gekregen. Ben je nieuwsgierig en wil je zelf ook een spel bemachtigen? Dat kan door op deze link te klikken. Veel plezier met je Fantastische Foto’s!