‘Wees een zebra, grijze muizen zijn er al genoeg!’  Dat is de titel van mijn bijdrage in het boek LEFWIJF, waarin 50 vrouwen vertellen over lef. En daar ben ik er eentje van. Ik deel mijn ervaringen over juist in uitersten te denken, zwart-wit en in extremen, om bij mezelf te ontdekken wat ik echt belangrijk vind. Daarom ben ik liever een zebra, dan een grijze muis.

Nieuwsgierig geworden? Download hier gratis een preview van het boek. Je kunt dan de  de inhoudsopgave en de eerste pagina’s van het boek alvast bekijken. En mocht je het boek (als e-book of als paperback) meteen willen bestellen, dan kan dat via de webshop.

Over LEFWIJF

Het heft in eigen handen nemen wanneer de situatie erom vraagt. Kunnen we dat? De 50 vrouwen van LEFWIJF vertellen hoe het voelt als het erop aankomt. En wat je kunt bereiken door tegenslag om te zetten in actie. Hun lefmoment, hun moment van overwinning. Van de burlesque danseres, de vrouw die de Yukon per sup bedwingt, de psychologe en de vrouw die waterputten slaat in Kenia tot de voorgangster, de zomerhuisjesontwerpster, de strafrechtadvocate en alle anderen.

Wat verenigt deze vrouwen? Lef. Lef in privésituaties, lef in een professionele setting. Met wilskracht en zelfvertrouwen bouwen deze vrouwen niet alleen aan hun eigen levens, maar nemen ook de wereld rondom hen mee in hun avontuur. Hun verhalen vormen een ode aan lef hebben. Een ode om het leven te leven. 50 rolmodellen. 50 verhalen die raken. 50 verhalen die inspireren. LEFWIJF. De verhalen in LEFWIJF zijn samengebracht door Lucinda Douglas, auteur, spreekster en ondernemer.